Algemene voorwaarden

De stadsdichterbundel “Gal en Rozenwater’ is te bestellen en te betalen via mijn website. Kiest u voor de verzenden via de post dan is de levertijd één of twee werkdagen. Bestellingen die voor 16:00 uur worden gedaan probeer ik nog diezelfde dag te verzenden. Mocht het mij om wat van reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Kiest u voor afhalen maak dan een afspraak.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De verzendkosten zijn 5 euro. Het is een briefbuspakket en past dus door uw brievenbus. Wij rekenen geen kosten bij het afhalen.

Ik ben trots op mijn stadsdichterbundel en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er iets kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Ik zal kosteloos zorg dragen voor een vervanging.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad u aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@hettiefranken.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u mij bereiken middels de volgende gegevens:

Bedrijfsnaam: Hettie Franken Tekst & Beeld

Adres: Deldenerstraat 81, 7551 AC Hengelo

Tel.: 0653247932/0742501895

Email: info@hettiefranken.nl

Kvk te Hengelo 8182014